İtalya Aile Birleşimi Vizesi

with Yorum yapılmamış
Başvurunuz hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz telefon numaralarımız:
 0342 215 4577 – 0342 215 4588

Gaziantep İtalya Vize Başvuru Merkezinden Aile Birleşimi D tipi (90 günden fazla) vizesi başvuru yapabilmek için hazırlamanız gereken belgeler aşağıdaki gibidir.

  1. Tam ve eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu
  2. Pasaport (Geçerlilik süresi en az 3 yıl olmalıdır)
  3. Varsa eski pasaportunuzu sunmanız zorunludur.
  4. Nulla Osta belgesinin aslı. Bu belge İtalya’ daki eş tarafından hazırlanarak gönderilmelidir. Belge Ankara’ da bulunan Büyükelçiliğe hitaben alınmalıdır.
  5. İtalya’ da bulunan kişiye ait pasaport fotokopisi (ya da oturum kartı fotokopisi), Türk pasaportunun işlem görmüş tüm sayfalarının fotokopisi
  6. Nüfus cüzdan fotokopisi
  7. 1 adet 3.5 x 4.5 cm ölçülerinde, 6 aydan eki olmayan, biyometrik fotoğraf
  8. Nüfus müdürlüğünden Apostil kaşeli Formül A (Doğum kayıt belgesi) aslı.
  9. Evli ise Nüfus müdürlüğünden Apostil kaşeli Formül B (Uluslarası geçerliliği olan evlilik kayıt örneği) aslı ve evlilik cüzdanı fotokopisi.
  10. Apostil kaşeli tam vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği aslı. Eğer düşünceler kısmında Yerleşim Yeri yoksa, edevlet üzerinden çıkarılmış Barkodlu İkametgah belgesi
  11. Tek yön gidiş uçak bileti rezervasyonu
  12. Eğer Aile Birleşimi Başvurusunda bulunacak kişi öğrenci ise Öğrenci belgesi aslı
Bölge ayrımı olduğundan ve ikamet adresinize göre başvuru merkeziniz değişiklik gösterdiğinden, aşağıda yazılı olan şehirlerden birinde ikamet etmiyorsanız Gaziantep’ ten başvuru yapamayacağınızı unutmamalısınız.

Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van
Başvuru belgeleri hakkında detaylı bilgi ve randevu alımı ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız