Dubai Vizesi

with Yorum yapılmamış

Dubai’ye seyahat edecek Bordo (Umuma Mahsus) pasaport sahipleri vizeye tabidirler. Vize başvurularında parmak izi istenmemekte olup; hazırlamanız gereken belge, evrak ve başvuru formu bulunmamakadır. Aşağıdaki belgeler temin edildikten sonra vize başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu evrakları tarafımıza ilettikten sonra vize başvuru işleminiz başlayacaktır. Başvurular online olarak yapılmaktadır.

Aşağıdaki formu doldurabilir ya da  linke tıklayarak online başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 0342 215 4577

 0342 215 4588

Tıkla Whatsapp üzerinden yaz 

 

  1. Pasaport ön yüzünün renkli fotokopisi (En az 6 ay daha geçerliliği olmalıdır.)
  2. Renkli Nüfus cüzdan fotokopisi
  3. 1 adet fotoğraf

Bu evrakları tarattıktan sonra Dubai Vizesi Başvuru Formu aracılığıyla evraklarınızı tarafımıza iletebilirsiniz. Evraklarınız tarafımıza ulaştıktan sonra en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Diğer konular için telefon numaramızı kullanarak iletişime geçebilirsiniz.

Not: Başvurunuz yapıldıktan sonra güvenlik gerekçesiyle ek evrak talep edilebilmektedir.

Dubai’ ye gerçekleştireceğiniz seyahatinizi aşağıdaki kategorilere göre yapabilirsiniz. Kalış sürenize ve giriş çıkış sayınıza göre bu kategorilere başvuru yapabilirsiniz. Ücretler değişiklik göstermektedir.

  • 90 Günlük Tek Giriş
  • 30 Günlük Tek Giriş
  • 96 Saatlik Tek Giriş
  • Uzun Dönem Multi 90 Günlük
  • Kısa Dönem Multi 30 Günlük
Adınız (zorunlu alan)

Telefon Numaranız (zorunlu alan)

Renkli kimlik fotokopisi arkalı önlü (zorunlu alan)


Max. 2mb boyutunda dosya yükleyebilirsiniz. İzin verilen formatlar .jpeg, .jpg, .pdf


Renkli fotoğraf (zorunlu alan)


Max. 2mb boyutunda dosya yükleyebilirsiniz. İzin verilen formatlar .jpeg, .jpg, .pdf


Pasaport renkli ön yüzü görüntüsü (zorunlu alan)


Max. 2mb boyutunda dosya yükleyebilirsiniz. İzin verilen formatlar .jpeg, .jpg, .pdf


  • Alacağınız vize tüm Birleşik Arap Emirliklerinde “Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, Umm al-Quwain” için geçerli olacaktır.
  • Seyahatinizi dilediğiniz havayolu şirketinden uçak biletinizi alarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • Talep edilen evraklar haricinde güvenlik gerekçesiyle ek evraklar talep edilebilir.
  • Başvuru esnasında şahsen bulunmanız gerekmemektedir. Talep edilen evrakları istenilen formatta taratıp tarafmıza iletmeniz halinde işleminiz başlayacaktır. (Cep telefonu ya da kamera ile çekilen fotoğraflar kabul edilmemektedir.)
  • 18 yaş altı çocuklar yalnız seyahat edememektedirler. Aile bireylerinden en az bir kişi ile birlikte seyahat etmek zorundadırlar.
  • Vize başvurunuz yetkili kurumlar aracılığıyla yapılmaktadır. Konsolosluk/Elçilik vize başvurularını başvuru sahiplerinden şahsen almamaktadır.
  • Vize işlem süresi ortalama olarak 48 saat sürmektedir. Bazı durumlarda ** isim benzerliği, sistemsel sorunlar, güvenlik gerekçesi gibi durumlarda nadirde olsa işlemler uzayabilmektedir.